System Panorama

Aluminium schuifsystemen

Thermisch geïsoleerd driekamersysteem voor het construeren van harmonicadeuren.

System Panorama

Waarom kiezen voor panorama schuifsystemen?

Er zijn twee soorten drempelsystemen mogelijk: een vlakke drempel met een borstelafdichting en een afgedichte drempel op basis van een volledig frame langs de omtrek van het gehele terrasraam.

Afhankelijk van de vereisten en de toepassing biedt het Panorama-systeem naar binnen of naar buiten opengaande ontwerpen met een grote verscheidenheid aan vleugelconfiguraties

Geïntegreerd sluitwerk: scharnier met bodemslede, scharnier met vergrendeling en lage handgrepen verbeteren de functionaliteit van de constructie. Tegelijkertijd beperken zij de totale omvang van de harmonica.

Door de minimale visuele breedte van het in het systeem gebruikte profiel lijkt de structuur van de harmonicadeur lichter.

Het Panorama-systeem is verkrijgbaar in een variant met verhoogde thermische isolatie - dankzij het gebruik van extra thermische inzetstukken langs de omtrek en tussen het deurblad en de kozijnverdelers. Beschikbare thermische opties: Panorama, Panorama i+

Het harmonicadeursysteem maakt het mogelijk een esthetisch verantwoord gebouw te creëren dat comfortabel is voor zijn gebruikers en dat een zeer efficiënt gebruik van de ruimte in het gebouw mogelijk maakt.

Het brede scala aan beschikbare oplossingen en toepassingsmogelijkheden maakt het mogelijk structuren te ontwerpen zoals balkon-, terras- of serreoverdekkingen, maar ook structuren die geschikt zijn voor openbare en commerciële gebouwen.

Technische specificaties

Diepte van het kozijn:

74,5 mm

Diepte van de vleugel:

74,5 mm

Dikte van de beglazing:

16 - 50 mm

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD!

Neem contact met ons op

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Een formulier verzenden

Selecteer een leveringsoptie

Persoonlijk ophalen

Lanko - Bedrijfslogo

Lanko Sp. z o.o. - Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU.
Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU

BSN: PL5213910355