Muntlijsten

Accessoires Lanko

Muntlijsten zijn een decoratief element dat chique en elegantie toevoegt aan ramen. Soms zijn ze nodig om een perfecte harmonie te creëren tussen het gebouw en de ramen. Ze kunnen echter ook worden gebruikt als decoratief element, dankzij hun verschillende vormen en kleuren. Ze kunnen worden gebruikt om een raam een originele en unieke uitstraling te geven. Muntlijsten als decoratief element worden vaak gebruikt in historische gebouwen of in de klassieke stijl, waar het belangrijk is om de juiste bouwstijl te behouden, maar ze kunnen ook in moderne ontwerpen worden gebruikt als decoratief element.

Muntlijsten
Raamstijlen - opplakken

Opplakken

Deze zijn ontworpen voor PVC- en aluminiumschrijnwerk en worden aan beide zijden direct op de ruit gemonteerd. Zelfklevende muntlijsten zijn een gemakkelijke en snelle manier om het uiterlijk van uw ramen te veranderen. Ze zijn verkrijgbaar in drie basisbreedtes en een groot aantal kleuren en kunnen perfect worden afgestemd op elk interieur, waardoor het een unieke uitstraling krijgt.

Interne glaslatten

Binnenbeglazing

Dit zijn speciale elementen die aan de binnenkant van het raam, tussen de twee ruiten, zijn gemonteerd. Ze zijn gemaakt van aluminium en permanent gemonteerd op het kozijn tussen de ruiten. Het is belangrijk dat de muntlijsten in verhouding staan tot het raam en dat de kleur en de vorm van de muntlijsten passen bij het uiterlijk van het gebouw.  Aluminium muntlijsten zijn een licht en duurzaam raamaccessoire dat een origineel en interessant uiterlijk mogelijk maakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en een groot aantal kleuren, waaronder tweekleurig. Ze kunnen ook in bochten of cirkels worden gebogen en in verschillende hoeken worden samengevoegd. Ze zijn onopvallend aan de buitenkant, zodat het raam er esthetisch mooi uit blijft zien.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD!

Neem contact met ons op

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Een formulier verzenden

Selecteer een leveringsoptie

Persoonlijk ophalen

Lanko - Bedrijfslogo

Lanko Sp. z o.o. - Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU.
Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU

BSN: PL5213910355