Fittingen

Accessoires Lanko

Tilt-first Systeem

Tilt-first Systeem

Tilt-First technologie vergrendelt het raam in de kiepstand wanneer de handgreep 90 graden wordt gedraaid. Met de sleutel kan het raam niet van de kiepstand naar de openstand worden gedraaid. Alleen door de sleutel te draaien wordt de vergrendeling vrijgegeven en kan de handgreep in de verticale (opwaartse) stand worden gezet en kan het raam worden geopend. Door terug te keren naar de kiepstand wordt het slot automatisch geactiveerd. Een oplossing speciaal voor kinderkamers en hotels.

Klinkrem

Dankzij de geïntegreerde openingsrem, die door de klink wordt bediend, kunnen wij de raamvleugel te allen tijde vergrendelen door de klink naar beneden te draaien. Deze oplossing is ideaal voor alle ramen en terrasdeuren en zorgt voor een veilige binnenventilatie, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.

Verborgen Scharnieren In Het Raam

Ramen met verborgen scharnieren zijn, naast hun onbetwistbare esthetische kwaliteiten, ook minder moeilijk schoon te houden. Het gebrek aan hoekjes en gaatjes rond het raam betekent dat zich daar geen stof of vuil ophoopt. Het oppervlak van het raam is perfect glad, waardoor het raam gemakkelijk en veel sneller schoon te maken is. Onzichtbaar sluitwerk heeft ook een positief effect op de dichtheid van de constructie. Bovendien verhoogt het de weerstand van het raam tegen inbraak.

Microventilatie

Een onzichtbare functie in het raam die een constante microventilatie van lucht mogelijk maakt door de klink in een hoek van 45 graden te zetten. Er ontstaat een opening in het raam tussen het kozijn en de vleugel, waardoor lucht van buiten naar binnen dringt.

Meervoudige kanteling

De meervoudige kantelfunctie maakt verschillende standen van het raam mogelijk, waardoor de gebruiker de intensiteit van de luchtstroom in de kamer kan aanpassen aan zijn voorkeur.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD!

Neem contact met ons op

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Een formulier verzenden

Selecteer een leveringsoptie

Persoonlijk ophalen

Lanko - Bedrijfslogo

Lanko Sp. z o.o. - Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU.
Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU

BSN: PL5213910355