Rolgordijnen en Horren

Accessoires Lanko

Buiten Rolluiken

Rolluiken zijn een onderdeel van de gevel van een gebouw dat bescherming biedt tegen externe factoren, van weersomstandigheden tot het binnendringen van ongewenste gasten. Dankzij hun vulling met isolatieschuim zorgen ze voor een goede thermische en akoestische isolatie, waardoor de standaard van het gebouw aanzienlijk wordt verhoogd.

De belangrijkste plaats waar we de helft van ons leven doorbrengen is ons huis of appartement. Daarom is het de moeite waard om voor de veiligheid ervan te zorgen en onszelf te voorzien van comfort, gemak en een gevoel van intimiteit en vrijheid.

Rolluiken

Voordelen van onze rolluiken:

Veiligheid

Dankzij inbraakwerende veiligheidsvoorzieningen en een sterke pantsering is het dankzij rolluiken veel moeilijker om in te breken en beschermen ze tegen vandalisme.

Intimiteit en discretie

Hoogwaardige materialen beschermen tegen overmatige warmte en externe geluiden, garanderen volledige discretie en privacy, en geven een gevoel van intimiteit waardoor een aangename sfeer ontstaat.

Thermo-isolatie

Het thermo-isolerende schuim dat de pantsering vult, gecombineerd met de luchtlaag die gevormd wordt tussen het naar beneden gelaten rolluik en het raam, beschermt effectief tegen warmteverlies in de winter en zorgt voor een aangename koelte in de kamers in de zomer.

Duurzaamheid

Alle onderdelen van het rolluik, inclusief de elektrische aandrijving en de automatisering, hebben een garantie tot 60 maanden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over reparaties en vervanging van onderdelen. Bovendien beschermen ze de ramen tegen slechte weersomstandigheden, waardoor hun levensduur wordt verlengd.

Precisie

Rolluiken zijn perfect afgestemd op en aangepast aan de meest verfijnde behoeften, aangezien de productie ervan op individuele bestelling gebeurt, na metingen en visuele inspecties van het gebouw.

Gemak

De beschikbare handmatige en elektrische aandrijvingen, afstandsbediening met tijdprogrammering, schemer-, wind- en zonne-automatisering maken het gebruik van de rolluiken licht, gemakkelijk en comfortabel.

Breed scala aan kleuren

Een breed scala aan standaardkleuren en houtachtige fineren, evenals de mogelijkheid van poedercoating volgens de RAL-kleurtabel, maken het mogelijk de kleur van het rolgordijn af te stemmen op individuele eisen en perfect te integreren in elke gevel.

Bovenloop rolluiken

Bovenloop rolluiken

Het systeem wordt gemonteerd op het raamkozijn. Het is een nieuw voorstel voor iedereen die houdt van moderne zonweringsoplossingen. De doordachte constructie maakt het mogelijk de functionele en statische kenmerken van de rolluiken aan te passen aan de individuele eisen van de gebruikers en ze perfect in te passen in elk ontwerp en elke gevel van een gebouw. Laag warmteoverdrachtscoëfficiënt. De rolluiken van het bovenloopsysteem zijn bedoeld voor gebruik in nieuwe gebouwen en bij de modernisering van bestaande gebouwen. De rolluiken kunnen handmatig (met een koord of tape) of automatisch (met een schakelaar, afstandsbediening of smartphone) worden bediend.

Externe Rolluiken

De rolluiken bieden een uitstekende bescherming tegen inbrekers en beschermen uitstekend tegen buitenomstandigheden, zoals kou, hitte en storm. Ze bieden de mogelijkheid om de lichtinval in kamers te regelen. Het systeem is ontworpen voor gebruik in zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. Zorgt voor een perfecte thermische en akoestische isolatie. De rolluiken kunnen handmatig (met een koord of band) of automatisch (met een schakelaar, afstandsbediening of smartphone) worden bediend.

Standaard - SKE

Standaard - SKE

Standaard - SK45

Standaard - SK45

Half ovaal - SKP

Half ovaal - SKP

Half ovaal - SKP

Half ovaal - SKP

Ovaal - SKO

Ovaal - SKO

Ovaal - SKO

Ovaal - SKO
Breed kleurengamma

Breed kleurengamma

Dankzij een brede waaier aan standaardkleuren en houtfineer, en de mogelijkheid om het rolluik te poedercoaten volgens RAL-kleuren, kan de kleur van het rolluik worden afgestemd op individuele vereisten en perfect passen bij elke gevel.

Rolhorren

Het rolhorrensysteem is een uitstekende en extreem luchtdichte oplossing die het interieur beschermt tegen insecten met de mogelijkheid om het op elk moment te sluiten en te openen.

Deuren Horren

Het scharnierende muggengatsysteem beschermt het interieur perfect tegen insecten en werkt tegelijkertijd perfect samen met de balkondeuren.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD!

Neem contact met ons op

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Een formulier verzenden

Selecteer een leveringsoptie

Persoonlijk ophalen

Lanko - Bedrijfslogo

Lanko Sp. z o.o. - Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU.
Fabrikant van ramen en deuren van PVC en ALU

BSN: PL5213910355